1. Eerlijke voorwaarden voor jou
Onze ‘kleine lettertjes’ van de ANVR-Reizigersvoorwaarden zijn afgesproken met de Consumentenbond. En een ANVR-reisonderneming houdt zich netjes aan de Reclamecode Reisaanbiedingen en regels van de Autoriteit Consument en Markt. Dan kun jij er zeker van zijn dat het er eerlijk aan toe gaat.

2. Jouw geld in goede handen
Een ANVR-reisonderneming is aangesloten bij garantiefonds SGR of biedt een gelijkwaardige garantie. Dat geeft jou zekerheid dat je reissom volgens de voorwaarden wordt vergoed bij faillissement van een ANVR-onderneming.

3. Jouw reis veilig & gezond
Reizen is avontuur! Daarom is een ANVR-reisorganisatie aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds Reizen (SCR). Dan weet je dat jij je kosten bij een calamiteit krijgt vergoed.
Bussen bij busreizen van een ANVR-organisatie voldoen aan strenge veiligheidseisen; zij zijn houder van certificering volgens ISO-9001, aangevuld met bovenwettelijke eisen in het ANVR-Veiligheidsdocument of daaraan gelijkstaan. Da’s pas veilig.
Voor jouw veiligheid houdt een ANVR-reisonderneming zich aan strakke regels van het Ministerie van Volksgezondheid om risico’s met legionella te vermijden.

4. Je gaat verantwoord op reis
Met goed opgeleid personeel weet je dat jouw vakantie in goede en deskundige handen is. Maar om jou ook in de toekomst te laten genieten van prachtige bestemmingen neemt een ANVR-reisonderneming praktische maatregelen om extra rekening te houden met milieu, mensen, natuur en cultuur. En dat kan alleen als we samenwerken met jou als reiziger!

5. Jouw gegevens veilig
Een ANVR-reisonderneming heeft een beveiligde website, een helder privacy- en cookiebeleid en informeert jou over hoe zij omgaat met persoonsgegevens. Want je hebt het recht om jouw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Zo weet je dat je veilig kunt boeken én betalen.

6. Zekerheid voor jou bij klachten
De ANVR-reisonderneming helpt je graag bij vragen en klachten. Zij respecteert alle uitspraken van de onafhankelijke Geschillencommissie Reizen en heeft ook een goede aansprakelijkheidsverzekering. Dat geeft jou vertrouwen!