(Dit artikel wordt geupdate wanneer er wijzigingen doorgevoerd worden. Nog steeds geldig op 20-oktober!)

Zorgeloos aanmelden ondanks code oranje!
Voor diverse reisbestemmingen is momenteel nog steeds code oranje van toepassing. De komende tijd zal blijken of er meer landen open gaan en onder welke voorwaarden. Het zal voor ons ook een puzzel worden om te kijken welke reizen de komende maanden uitvoerbaar zijn. Een belangrijke indicatie daarbij is natuurlijk de interesse voor een reis. Uiteraard voeren we alleen reizen uit wanneer het reisadvies voor de bestemming geel/groen is.

Om ons wat meer inzicht te geven kunt u nu zonder enige verplichting een reis naar een land boeken waar nu nog een negatief reisadvies voor is. U zit nergens aan vast en hoeft ook nog niet te betalen. Op deze manier blijft u de boekingsgolf voor die zal ontstaan wanneer reizen weer kan/mag. Beschikbaarheid zal dan al snel problematisch kunnen worden, mede omdat veel mensen vorig jaar hebben omgeboekt naar 2021.
Op het moment dat het reisadvies wordt versoepeld naar code geel/groen nemen wij contact met u op om te kijken of u de reservering wilt omzetten in een definitieve boeking. Pas na uw akkoord vervalt het herroepingsrecht (zie onze reisvoorwaarden art 5) en sturen we de bevestiging met factuur.

Zo helpen we elkaar om snel te kunnen handelen op het moment dat het hopelijk weer mogelijk is om naar meer landen te reizen!

Zien wij ons genoodzaakt om de reis later alsnog te annuleren vanwege toch weer een oranje reisadvies door covid-19, dan heeft elke klant de keuze tussen:
1) Omboeken zonder wijzigingskosten naar een andere reisdatum en/of bestemming.
2) Refund van reeds betaalde reissom (binnen 2wkn).

Hopelijk geeft dat iedereen voldoende vertrouwen om plannen te gaan maken en vol vertrouwen een reis te boeken. Blijf gezond.