Wat nu?

De maatregelen tegen het Corona virus zijn heftig, veelomvattend en raken iedereen in de samenleving.
De reissector is en wordt er hard door geraakt. in het voorjaar zijn maanden lang alle reizen geannuleerd. In de zomer is er een periode geweest dat vakanties in Nederland en omringende landen – beperkt – mogelijk waren. In het najaar werd het reisadvies van het ene na het andere land weer oranje en momenteel zijn er geen buitenlandse vakanties mogelijk. Door de massale annuleringen zijn er grote problemen met het voortbestaan van veel reisorganisaties, zowel grote als hele kleine.

We hebben een pagina aangemaakt waarin we onze wandelaars willen informeren.

Ga naar de Corona Pagina

 

We adviseren je om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen via de officiële websites van:

De websites van reisverzekeraars geven informatie over de dekking van de verschillende verzekeringen die je kunt afsluiten voor je vakantie.