Over ons

Travellers wandelvakanties

Welkom op de website van Travellers, reisorganisatie van kleinschalige wandelvakanties. Kenmerken van onze wandelarrangementen zijn:

  • wandelen in Europa
  • kleinschalig en natuurgericht
  • individuele reizen en groepsreizen
  • accommodaties variërend van boerderij, pension, gasthof en hotel tot Château

Het eerste programma van Travellers verscheen in 1992. Het reisaanbod is in de loop van de jaren gewijzigd en langzaam gegroeid naar het huidige aanbod. Af en toe verdwijnen er arrangementen uit het programma en komen er nieuwe bij. In 2017/2018 zijn er bijvoorbeeld een aantal sneeuwwandelvakanties nieuw in het programma gekomen.

Op de website vind je een ruime keuze aan individuele wandelvakanties en een beperkt aantal groepsreizen.

We hopen dat je op onze site één of meerdere ideeën op zult doen om komend jaar een keer een wandelvakantie bij ons te boeken.

Wie zit er achter Travellers?

De eigenaar en oprichter is Eduard Camping.Eduard Camping, eigenaar Travellers

Na de studie aan de Hogere Bosbouw-en Cultuurtechnische School en het behalen van een onderwijsbevoegdheid wachtte de diensttijd. Daarna bleek de arbeidsmarkt zeer moeizaam en na een aantal banen kwam hij in de jaren ’80 terecht in de reiswereld als reisbegeleider van kampeerrondreizen in Schotland voor Cross Country Travels. Bij deze organisatie werd hij gevraagd om op de afdeling touroperating te komen werken, waar hij het (intercontinentale) organiseren van vakanties in de praktijk heeft geleerd.

Begin jaren ’90 heeft hij de stap gezet om voor zichzelf te beginnen en dat doet hij nog altijd met heel veel plezier. Hij heeft een bewuste keuze gemaakt om uitsluitend wandelvakanties binnen Europa aan te bieden. Het mag duidelijk zijn dat Eduard een buitenmens en wandelliefhebber is. Een groot deel van de wandelarrangementen is door hem zelf bedacht en beschreven. Bijna alle bestemmingen zijn (deels) zelf bezocht. Travellers is een fulltime eenmansbedrijf.

Kleinschalig

Kleinschaligheid en kennis van zaken zijn en blijven de belangrijkste kenmerken van Travellers. Dat geldt ook voor het merendeel van de buitenlandse collega’s en accommodaties waar we mee samenwerken. De meeste kennen we persoonlijk en werken ook kleinschalig, waarbij aandacht en zorg voor de klant voorop staan. Bij onze wandelvakanties ligt de nadruk vooral op rust en natuurbeleving.

Reisvoorwaarden

In reisvoorwaarden staan de rechten en plichten van de organisatie en deelnemer vermeld. Door je op te geven voor een reis geef je aan dat je er kennis van genomen hebt en ermee akkoord gaat. Lees ze dus door!

Wandelnieuws

Een aantal keer per jaar maken we een e-mailnieuwsbrief met reisgerelateerd nieuws (nieuwe wandelreizen bijvoorbeeld). We sturen deze nieuwsbrief aan iedereen waar we een e-mailadres van hebben en waarvan de klant toestemming heeft gegeven om dat voor een mailing te mogen gebruiken.

Wil je ook in deze mailing worden opgenomen, geef ons dan je e-mailadres door (graag even met adresgegevens, zodat we kunnen kijken of je niet dubbel in ons bestand komt/staat). Je kunt je bij iedere mail heel makkelijk ook weer afmelden.

Heb je vrienden, collega’s, kennissen of familieleden die ook van wandelen houden? Maak ze attent op ons internetadres: www.travellers.nl.

Facebook

Via Facebook communiceren we met onze volgers over diverse zaken die met reizen en wandelen te maken hebben. Heb je ook een Facebook account, dan kun je ons volgen. Je vindt ons op: www.facebook.com/TravellersWandelvakanties.

We hopen je dit jaar, of komend jaar, op één van onze wandelarrangementen te mogen begroeten!

Eduard Camping
Travellers
Lochem