Over ons

Travellers wandelvakanties

Welkom op de website van Travellers, reisorganisatie van kleinschalige wandelvakanties. Kenmerken van onze wandelarrangementen zijn:

  • wandelen in Europa
  • kleinschalig en natuurgericht
  • individuele reizen en groepsreizen
  • accommodaties variërend van boerderij, pension, gasthof en hotel tot Château

Het eerste programma van Travellers verscheen in 1992. Het reisaanbod is in de loop van de jaren gewijzigd en langzaam gegroeid naar het huidige aanbod. Af en toe verdwijnen er arrangementen uit het programma en komen er nieuwe bij. In 2017/2018 zijn er bijvoorbeeld een aantal sneeuwwandelvakanties nieuw in het programma gekomen. In 2023 is de Hoge Kempen in België toegevoegd.

Op de website vind je een ruime keuze aan individuele wandelvakanties en een beperkt aantal groepsreizen.

We hopen dat je op onze site één of meerdere ideeën op zult doen om komend jaar een keer een wandelvakantie bij ons te boeken.

Wie zit er achter Travellers?

René de Bos

René is vanaf 2021 de eigenaar van Travellers. Hij is de eerste Nederlander die in 1990 de top van de 8.848m hoge Mount Everest bekom.
In 1992 veranderde hij van baan, maakte van zijn hobby zijn werk en werd van bio-chemisch analist in Rotterdam, full-time organisator, coördinator en begeleider van reizen naar Nepal, alwaar hij gemiddeld 6 maanden per jaar vertoefde. Door René werden, als begeleider van reizen, onder andere de toppen beklommen van Mera Peak, Thorung Ri en Parchamo in het kader van mini-expedities, die een aantal Nederlanders hun eerste Himalya-succes bracht. De opgedane Himalaya-ervaring deed René in 1995 besluiten een eigen reisorganisatie te starten onder de naam Snow Leopard Adventures. Als de organisator en leider nam hij in de afgelopen jaren deel aan een groot aantal trekkings en expedities. Maar recent heeft René ook dichter bij huis gewandeld, zo kent hij de Travellers bestemmingen in Duitsland al goed.

Hugo van den Biggelaar

Sinds 2022 is Hugo werkzaam bij Snow Leopard Adventures en Travellers. Op ons kantoor verzorgt Hugo de website, de nieuwsbrieven, het gehele boekingsproces en alle logistiek met agenten. Verder staat hij u te woord aan de telefoon.

Kleinschalig

Kleinschaligheid en kennis van zaken zijn en blijven de belangrijkste kenmerken van Travellers. Dat geldt ook voor het merendeel van de buitenlandse collega’s en accommodaties waar we mee samenwerken. De meeste kennen we persoonlijk en werken ook kleinschalig, waarbij aandacht en zorg voor de klant voorop staan. Bij onze wandelvakanties ligt de nadruk vooral op rust en natuurbeleving.

Reisvoorwaarden

In reisvoorwaarden staan de rechten en plichten van de organisatie en deelnemer vermeld. Door je op te geven voor een reis geef je aan dat je er kennis van genomen hebt en ermee akkoord gaat. Lees ze dus door!

Wandelnieuws

Een aantal keer per jaar maken we een e-mailnieuwsbrief met reisgerelateerd nieuws (nieuwe wandelreizen bijvoorbeeld). We sturen deze nieuwsbrief aan iedereen waar we een e-mailadres van hebben en waarvan de klant toestemming heeft gegeven om dat voor een mailing te mogen gebruiken.

Wil je ook in deze mailing worden opgenomen, geef ons dan je e-mailadres door (graag even met adresgegevens, zodat we kunnen kijken of je niet dubbel in ons bestand komt/staat). Je kunt je bij iedere mail heel makkelijk ook weer afmelden.

Heb je vrienden, collega’s, kennissen of familieleden die ook van wandelen houden? Maak ze attent op ons internetadres: www.travellers.nl.

Facebook

Via Facebook communiceren we met onze volgers over diverse zaken die met reizen en wandelen te maken hebben. Heb je ook een Facebook account, dan kun je ons volgen. Je vindt ons op: www.facebook.com/TravellersWandelvakanties.

We hopen je dit jaar, of komend jaar, op één van onze wandelarrangementen te mogen begroeten!

René en Hugo
Travellers Wandelvakanties